Hjem Projekter Projekt - Danmission Danmission Fremtidsbørn – Gør verdens børn til Fremtidsbørn
Danmission Fremtidsbørn – Gør verdens børn til Fremtidsbørn

Projekt: DAN-1

Hvad er Danmission Fremtidsbørn
Danmission Fremtidsbørn er fattige og udsatte børn og unge i Afrika, Asien og Mellemøsten, der får en bedre fremtid gennem Danmissions udviklingsprojekter.

Det får Danmission Fremtidsbørn
Alle børn har ret til at vokse op under sunde og trygge forhold og til at udvikle sig. Når du støtter Danmission Fremtidsbørn, er du med til at sikre, at børnene får adgang til:

• Mad, tøj og medicin
  • Skolegang af god kvalitet
  • Beskyttelse mod diskrimination og udnyttelse
  • Fællesskaber med leg og læring
  • Rettigheder og medbestemmelse
  • Et liv i et fredeligt og retfærdigt samfund

Hvordan arbejder Danmission
Vi ved, at der skal mere til end penge. Derfor rækker vores hjælp også dybere. Sammen med os kan du være med til at sikre at børn og deres familier får mulighed for at skabe sig en indtægt indenfor jordbrug og husdyravl og dermed kan klare sig selv og sikre, at familiens børn får uddannelse og tryggere og sundere opvækst.

Danmission tager vare på det hele menneske. Derfor omfatter vores arbejde alle områder af børnenes opvækst og liv – både krop, sjæl og ånd. På den måde hjælper vi børnene og deres familier til at kunne klare sig selv senere i livet.

Dig, Danmission og den lokale partner
Vores lokale partner-organisationer, den lokale kirke og de lokale myndigheder er aktive deltagere i Danmissions arbejde. Samarbejdet med de lokale partnere sikrer, at de projekter, der hjælper Danmissions Fremtidsbørn er tilrettelagt ud fra et nært kendskab til de lokale kulturer.

Vær med til at gøre verdens børn til Fremtidsbørn.
Der er mange børn, der har brug for hjælp. Når din kirke støtter Danmission Fremtidsbørn, er I med til at sikre børnene bedre livsvilkår og en bedre fremtid.

• SMS HÅB til 1245 og støt med 100 kr.
  • Du kan støtte med et fast månedligt beløb

danmission-logoDanmission
Strandagervej 29 • 2900 Hellerup