Hjem Kirke til Kirke De nye volontører er i arbejde i provstierne
De nye volontører er i arbejde i provstierne

I efteråret 2017 udsendte Kirke-til-Kirke fire nye volontører.

Volontørerne er til rådighed for besøg i perioden januar – februar – marts 2018
Se kontaktoplysninger her!

Læs her om de projekter de har deltaget i.

maja-og-matildeMatilde Have Kallesøe og Maja Lund Jensen
Volontørerne har været udsendt af Brødremenighedens Danske Mission til at arbejde i Brødrekirken i Tanzania. De boede i en lille landsby – Kipili – der ligger helt ned til Tanganyikasøen. Arbejdet foregår bl.a. i en Cheke Chea, som sammenlignes med en børnehaveklasse.
Dagen begyndte med morgenmad og oplæring i almindelig hygiejne. Derefter stod der leg, undervisning og bibelfortælling på programmet. Børnene har stort behov for, at der er nogle unge, der er til stede. Mange børn oplever kun marginal omsorg fra forældre og andre voksne. Behovet er stort, og
volontørerne kommer virkelig til at gøre en forskel!
Derudover var volontørerne engageret i andre dele af Brødrekirkens arbejde.

agnete-emmaAgnete Rix Wad og Emma Aninne Bjerre

Volontørerne har været udsendt af Mission Afrika til den lutherske brødrekirke i Cameroun. Her arbejdede de dels med at udvikle kirkens gadebørnsarbejde og undervise på kirkens skoler, samt besøge forskellige af kirkens menigheder.
Emma og Agnete hjalp kirken med at lave beskrivelser af alle gadebørnene, så den kan hjælpe dem til en bedre fremtid. Derudover hjalp de drengene med at få skabt nogle gode og stabile rammer i deres nye hjem, samt bidrage til gode aktiviteter for dem. Kirken har i de senere år haft en stor vækst, og Emma og Agnete besøgte senere nogle af de nye menigheder i storbyerne i det sydlige Cameroun, og her undersøgte de hvordan det er at være ung og kristen i storbyen og hvordan kirken henvender sig til de unge. Desuden forholdt de sig til kirkens tilgang til religionsmøde og fattigdomsbekæmpelse.
Følg Agnete og Emma på deres webblog: https://rixwad2.wixsite.com/cameroun