Hjem Projekter Projekt - Mission Afrika Gadebørnsarbejdet i Cameroun – Pearls of the Street
Gadebørnsarbejdet i Cameroun – Pearls of the Street

Projekt: MIA-1

Billede_Pearls-of-the-Street-1Alt for mange børn i Afrika lever som gadebørn. Mange har mistet deres forældre til dødelige sygdomme eller krig, mens andre er stukket af hjemmefra på grund af mishandling.

For gadebørn er hver dag en kamp mod fattigdom og sult. Men også en kamp for at undgå et liv i kriminalitet eller med prostitution.

I samarbejde med Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun støtter vi gadebørnsprojektet ”Pearls of the Street” i storbyen Garoua, Cameroun.

Gennem Brødrekirken får tidligere gadedrenge opfyldt helt basale behov som mad, tøj, tag over hovedet og mulighed for skolegang. Drengene bor inde på kirkens grund sammen med en medarbejder fra kirken, hvilket giver dem en tryg og omsorgsfuld base.
Målet er, at de skal kunne klare sig selv, når de bliver gamle nok.

Projektgruppen Pearls of the Street
Gadebørnsprojektet blev opstartet af to ambitiøse danske volontører i 2009. I dag sørger projektgruppen Pearls of the Street for at samle penge ind til projektet, så det kan fortsætte og udvikle sig.

Indtil den 1. juli 2016 er projektgruppen et samarbejde mellem Mission Afrika og Afrika InTouch, hvorefter den overgår til Mission Afrika.

Din støtte til projektet er med til at sikre drengene en fremtid væk fra det hårde gadeliv.

MissionAfrika_logoMission Afrika
Lyseng Allé 15A • 8270 Højbjerg