Hjem Projekter Projekt - Promissio Ung og kristen i Etiopiens hovedstad
Ung og kristen i Etiopiens hovedstad

Projekt: PRO-1

Unge fra hele Etiopien strømmer til Addis Ababa for at studere eller søge arbejde. Mødet med hovedstaden og dens 3,5 millioner beboere bliver et kulturchok for de fleste af dem.
– Vi er ikke vant til livet i storbyen. Vi kommer fra en kollektiv kultur hvor familie og lokalsamfund udgør en enhed som vi forstår. Der er stor risiko for at vores tro bliver svækket, siger Ogatu Ojulu som er vokset op langt ude på landet.
I Addis Ababa bruger de mange timer på billige internetcafeer. Det åbner for en moderne verden og udklækker nye drømme. Materialisme følger med de påvirkninger storbyen giver, og unge ser mere og mere på egne behov.
Kirkens unge har brug for undervisning så de ved hvad de tror på. Og de har brug for vejledning så de kan navigere i alt det nye uden af komme på vildspor.
Promissio har udsendt missionær Anders Møberg som teologisk rådgiver i Mekane Yesus Kirkens ungdomsarbejde i Addis Ababa. Sammen med et team af etiopisk ungdomsledere arbejder han på at finde bibelske svar på de unges særlige udfordringer i storbyen.

I kan være med
Støt kirkens ungdomsarbejde – og giv kristne unge i Addis Ababa den undervisning de behøver, for at blive bevaret og vokse i troen.
85 procent af jeres støtte går til ungdomsarbejde i Etiopien. De sidste 15 procent går til Promissios koordinering.

Promissio tilbyder:
• Plakater, foldere og billeder om projektet.
• Nyhedsmails fra arbejdet.
• Besøg af foredragsholder eller prædikant.

Kontakt: Netværkskoordinator Lotte Birch Carlsen, telefon 7356 1265, lotte@promissio.dk.

promissio_logoPromissio
Katrinebjergvej 75 • 8200 Aarhus N