Kipili

Projekt: BDM-1

Landsbyen er primitiv og ligger i et øde område helt ned til Tanganyikasøen. Søen er hovedfærdselsåre i området. Missionsarbejdet sigter på forkyndelse, undervisning og kirkeopbygning i alle de landsbyer, der kan nås ad søvejen – derfor kalder vi det Bådmission!
Men mission er også diakoni! Evangeliet kan ikke forkyndes, uden at der også bliver taget hånd om sygdomme (AIDS/HIV, malaria, mave- og tarmsygdomme mm.), underernæring, manglende skolegang etc. Det er også en del af den virkelighed, der møder missionæren, når han kommer rundt.

D.R. Congo
BDM har også involveret sig i evangelisation og mission på den anden side af Tanganyikasøen. Missionæren samler 20-30 personer, der sejler Projekt Bådmission fra Moba nord og sydpå langs søen på missionsture i et par uger ad gangen. Der vises Jesus-film i landsbyerne, sælges/uddeles Bibler, salmebøger og undervises i den kristne tro. Ofte er der op til 1000 personer med til møderne.

Missionærer
BDM har i sept. 2018 udsendt et ungt missionærpar, Janice og Mads Refshauge Jakobsen, til missionsstationen i Kipili. De er kaldet til at fortsætte og udbygge de aktiviteter, der allerede er og hjælpe nye menigheder på vej.

Din støtte
Vi har brug for økonomisk støtte til indkøb af bibler på swahili, materialer til kirkebyggeri, støtte til drift af bådmission og vedligeholdelse af både og udstyr.

Brødremenighedens Danske Mission
Nørregade 14 • 6070 Christiansfeld