Hjem Kirke til Kirke Bliv volontør for din hjemegns kirke
Bliv volontør for din hjemegns kirke

Bliv volontør for din hjemegns kirke

Herning Nordre, Søndre ogIkast-Brande Provstier, har gennem projekt Kirke til Kirke, sendtprovstivolontører ud til opgaver i kirker i Afrika og Asien siden 1996.

Som volontør arbejder du tæt sammen med det missionsselskab, som sender dig til en kirke indenfor ovennævnte område.

Opgaverne kan bestå i at undervise i sprog eller arbejde, der har med børne- unge- eller sundhedsområdet at gøre.

Perioden er 3-4 måneder ude og ligger fra september til januar. Efterfølgende 3 måneder går opgaven blandt andet ud på, at medvirke ved  konfirmandundervisning og møder i kirkelige sammenhænge, hvor du fortæller om det arbejde, du har været engageret i som volontør.

Vi søger næste års volontører, så hvis du føler at det kunne være noget for dig, modtager vi gerne din ansøgning – senest 15. maj 2019 –  til én af nedenstående adresser.

Provst Poul Erik Knudsen
e-mail: pekn@km.dk, mobil: 5129 5995 eller

For yderligere information:
Projektkoordinator Jens Kristian Egedal
e-mail: jkegedal@gmail.com,mobil: 3029 9175.