Hjem Missionsselskaber Brødremenighedens Danske Mission
Brødremenighedens Danske Mission

Brødremenighedens Danske Mission

0

Mission er for os forkyndelse, undervisning og diakoni.

BDM arbejder i Albanien, Burundi, D.R. Congo og Tanzania.
BDM er et folkekirkeligt missionsselskab med hjemsted i Christiansfeld
BDM arbejder sammen med Brødrekirker i Albanien, Burundi, D.R. Congo og Tanzania.

BDM har udsendt missionærer til en række forskellige opgaver i Tanzania:
•   til Kipili, hvor Knud Elmo Knudsen arbejder med landsbybesøg med filmaftener og undervisning, hjælp til hjemløse børn og unge, evangelisation i landsbyer i Tanzania og D.R. Congo ved Tanganyikasøen.
•   til Sikonge, hvor læge Steen Møllgaard Andersen arbejder blandt de spedalske på Leprosariet og i Kidugalo. En vigtig del af arbejdet er landsbybesøg med information om spedalskhed. I dag kan spedalskhed helbredes, hvis man får den rigtige behandling.
•   til Sumbavanga, hvor missionær Thomas Kildeholm Jensen arbejder på børnehjemmet Peter’s House og i Brødrekirkens børne- og ungdomsarbejde sammen med de nationale ledere.
BDM – Brødremenighedens Danske Mission BDM sender hvert år mellem 6 og 8 volontører i fire-seks måneder til Tanzania, hvor volontørerne arbejder bl.a. på børnehjemmet Peter’s House i Sumbawanga, Cheke Chea (børnehaveklasse) i Kipili, et sundhedsprojekt/projekt mobilklinik ud fra Kipili, undervisning i engelsk på Secondary School og i brug af computer på bibelskolen i Sumbawanga, undervisning af missionærbørn
BDM har sammen med Danida og DMR-U (Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling) et vigtigt forebyggende sundhedsarbejde – projekt mobilklinik – i mere end 50 landsbyer i Tanzania og D.R. Congo – ledet af en national medarbejder sammen med et antal sundheds- og vandkomiteer.
BDM har i samarbejde med samarbejdspartnerne i Albanien, Burundi, D.R. Congo og Tanzania en lang række projekter, hvor vi er helt afhængige af, at enkeltpersoner og menigheder påtager sig ansvaret for økonomisk at støtte disse projekter.

Jens Peter Rejkjær
Generalsekretær

Aktuelle projekter:
BDM-1: Kipili …… læs mere
BDM-2: Præsteuddannelse i D. R. Congo …… læs mere
BDM-3: Børnehjemmet Peter’s House …… læs mere


Brødremenighedens Danske Mission
Nørregade 14 • 6070 Christiansfeld
Tlf. 3529 4820 • www.bdm-dk.dk