Hjem Seneste nyt Seniorvolontører på rejse
Seniorvolontører på rejse

Seniorvolontører på rejse

Senior volontører
Ud over at sende unge volontører ud i den store verden, giver vi også mulighed for at seniorvolontører – gennem et af missionsselskaberne – kan tage ud til et af de projekter, Kirke til Kirke projektet støtter.
Opgaverne der arbejdes med er mangfoldige f.eks. byggeri, sundhedsundervisning, etablering af syskole, og solenergi og IT-undervisning.
Studieture
Der tilbydes også studieture i samarbejde med missionsselskaberne. Således har Nigeria og Bangladesh allerede været målet for studieture i samarbejde med missionsselskaberne.

Udveksling
Der er gennem de senere år talt meget om ligeværdighed og at lære af hinanden. I Kirke til Kirke ser vi udveksling som et godt bidrag i denne proces. Der har allerede været sendt flere personer begge veje gennem forskellige missionsselskaber og nye aftaler er på vej.
Præster, sognemedhjælpere og organister kan i forbindelse med studieorlov søge om støtte til udvekslingsophold for en kollega fra en samarbejdskirke.