Hjem Projekter Projekt: Promissio Evangeliet på alle sprog
Evangeliet på alle sprog

Projekt: PRO-2

Etiopiens 100 millioner indbyggere taler cirka 80 forskellige stammesprog med i alt cirka 200 dialekter. Det er derfor ikke alle etiopiere, der kan tale med hinanden, og kulturforskellene kan være store. Det giver kirken en særlig opgave at løfte, når den ønsker at bringe evangeliet til alle. Mekane Yesus Language and Intercultural Centre (MY-LINC) udruster præster, evangelister og missionærer til at forstå og begå sig i Etiopiens spraglede sprogkultur. Her arbejder missionær Berit Østby med at arrangere workshops rundt om i Etiopien.

I kan du være med
Giv alle etiopiere mulighed for at høre evangeliet på deres eget sprog og ind i deres egen kultur med en gave til projektet. 85 procent af jeres støtte går til Berit Østbys arbejde. De sidste 15 procent går til Promissios koordinering af projektet.

Promissio tilbyder:
• Plakater, foldere og billeder om projektet.
• Nyhedsmails fra arbejdet.
• Besøg af foredragsholder eller prædikant.

Kontakt Promissio på info@promissio.dk eller 7356 1260.

promissio_logoPromissio
Katrinebjergvej 75 • 8200 Aarhus N