Hjem Kirke til Kirke Mød dr. Benjamin J. Roza fra Bangladesh
Mød dr. Benjamin J. Roza fra Bangladesh

I forbindelse med årsmødet den 2. november 2019 i Spedalskhedsmissionen kommer dr. Benjamin J. Rozari fra Bangladesh på besøg.

I perioden 4.-10. november 2019 vil det være muligt for sogne i Ikast-Brande og Herning Provstierne at arrangere et møde/besøg af Dr. Benjamin J. Rozario.

Dr. Benjamin J. Rozario er “resident medical officer” på DBLM-hospitalet i Nilphamari i Nordbangladesh. Han og konen, som også er læge, kom til DBLM i 2015 fra et arbejde hos Frelsens hær i Dhaka.

Det vil være muligt at booke Dr. Benjamin til;
Konfirmandtimer, Menighedsmøder, Møder for støtter i området, møder for eksempel i forbindelse med kirkekaffe.

Dr. Benjamin J. Rozario kan belyse følgende emner:
Hvordan lever en kristen i et muslimsk land og hvordan kan en kristen gennem sit arbejde blandt spedalske, sprede “det gode budskab”?
Hvilken rolle spiller den kristne kirke i arbejdet med de spedalske?  Hvordan arbejder muslimer, hinduer og kristne sammen om bekæmpelsen af spedalskhed?
Hvilken rolle spiller den kristne kirke i arbejdet med de spedalske?

For arrangementer kontakt Jens Christian Egedal; 3029 9175
Mail:
kegedal@gmail.com
Et møde er gratis, men Spedalskhedsmissionen modtager gerne et bidrag tilarbejdet.