Hjem Kirke til Kirke Oplevelsesrejse til Cypern 2019
Oplevelsesrejse til Cypern 2019

Tag med Mission Afrika til Cypern og oplev SAT-7 bag kulisserne og øens rige historie.

Den 5.-12. oktober 2019 giver vi dig en fantastisk mulighed for at opleve Cypern og besøge vores samarbejdspartnere på tv-stationen SAT-7.
I løbet af en uge kommer vi rundt på hele øen og ser de lokale seværdigheder, smager den fantastiske cypriotiske mad og mærker historiens vingesus, når vi besøger de steder, som Paulus i sin tid lagde vejen forbi på sine missionsrejser. Vi skal også se, hvordan SAT-7 optager deres live-shows, snakke med folkene bag programmerne og blive klogere på, hvad det vil sige at være kristen i Mellemøsten.
Rejselederne bliver Jens Kristian Egedal, som har rejst meget på øen, samt Claus Swartz Andersen, der arbejder på SAT-7. Lokale guider og rundvisere bliver oversat til dansk.
Vi flyver fra Aarhus Lufthavn den 5. oktober om eftermiddagen og er hjemme igen den 12. oktober om natten. Præcise tidspunkter angives senere.

Program
5. oktober – Gruppen ankommer til Paphos lufthavn. Hentes i bus og køres til Paphos Garden Hotel i Paphos.
6. oktober – Afgang til Limassol til Iransk Gudstjeneste. Arrangement i cafe, hvor nogle iranere fortæller om kultur og kristnes vilkår i Iran. Gåtur på strandpromenaden i Limassol.
7. oktober – Paphos-rundtur med Peter Jones, en amerikaner, der har arbejdet rundt i verden og nu har slået sig ned på Cypern. Hans store interesse er Cyperns del af tiden omkring Jesus og den tidlige kirke. Byen Paphos har været en stor del af det. Peter vil give os et kendskab til det. Vi starter med det ærkeologiske udgravningssted ”Paphos mosaikker”.
Efter frokost kigger vi på St. Pauls kirke, der er bygget ovenpå ruinerne af den Gotiske kirke, hvor der står en søjle, ved hvilken det påståes at Paulus blev pisket 39 gange. Den danske konge Erik Ejegod døde i Paphos på sin pilgrimsrejse til Jerusalem og blev begravet her.
Om aftenen præsenterer Mette og Claus Swartz Andersen arbejdet i SAT-7. Hvis der er danske volontører hos SAT-7 i perioden, møder I også dem.
8. oktober – Afgang med bus til Nicosia, hvor SAT-7’s Internationale kontor besøges. Gennemgang af SAT-7 og rundvisning på kontoret. Introduktion til arbejdet mellem nord og syd på Cypern. Salpy Eskidjian som leder arbejdet på Kontoret for religiøse spor, som hjælper i fredsprocessen mellem Nord og Syd Cypern. Rundt i den gamle by med guide. Drink på terrassen hos Mette og Claus. Middag på Syrisk restaurant.
9. oktober – Fridag
10. oktober – Rundtur på Kurion. Andagt ved amfiteatret. Frokost på strandrestaurant. Besøg i SAT-7 PARS studiet i Limassol
11. oktober – Bus til Omodos. Besøge en kirke og et museum med ikoner. Seværdigheder i cypriotiske landsbyer: Sølv, broderier, vin, oliven, ikoner, vinsmagning osv. tid til indkøb.
12. oktober – Fridag til indkøb, strandtur eller hvad lysten er til. Senere på dagen fly hjem til Danmark.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Pris: 8200 kr.
Prisen inkluderer
• Fly og mad på flyet
• Hotelophold på Paphos Garden med all inclusive
• Transport på Cypern, guider og entréer
• De fleste måltider
• Dobbeltværelser
• Parkering i lufthavnen

Prisen inkluderer ikke
• Enkelte måltider
• Ekstra private udflugter med Aarhus Charter
Medlemskab af Mission Afrika er en forudsætning for deltagelse, 150 kr.
Du kan blive medlem her

Praktisk
Turen arrangeres i samarbejde med Aarhus Charter og er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden.
Rejsen er underlagt Aarhus Charters almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.
Deltagerne har selv ansvar rejseforsikring, evt. medicin mv.
Forberedelse: Vi mødes til informationsdag en lørdag i ugerne op til afrejse. Dato kommer snarest.

Tilmelding og spørgsmål
Tilmelding senest 1. maj kl. 12.00. – BEMÆRK ÆNDRET FRIST!
Der er plads til 24 deltagere efter først-til-mølle-princippet.
Kontakt rejseleder Jens Kristian Egedal vedrørende spørgsmål og tilmelding Tlf. 30 29 91 75, E-mail: jkegedal@gmail.com

Sammen med tilmelding:
• Dit navn, præcis som det står i dit pas
• E-mailadresse
• Overfør 8200 kr. til Mission Afrikas konto – først når beløbet er betalt, er din plads sikret.
o Reg nr. 5061
o Kontonr. 1060018