Hjem Projekter Projekt: Mission Afrika SAT-7 sender kristent tv til Mellemøsten og Nordafrika
SAT-7 sender kristent tv til Mellemøsten og Nordafrika

SAT-7 begyndte med få timers sendetid i 1996 og sender i dag kristent satellit-tv til børn og voksne i flere end 70 lande.

SAT-7’s udsendelser produceres primært af lokale medarbejdere i stationens egne studier i Egypten, Libanon, Tyrkiet og på Cypern og når ud til et publikum på omkring 15 millioner mennesker. Mange programmer sendes ”live”, så det kristne, arabiske mindretal i Mellemøsten og Nordafrika har mulighed for at ringe ind og diskutere vigtige emner som eksempelvis demokrati, kvinderettigheder og terror.

Billede_SAT-7-2I egne, hvor kristne ikke kan gå i kirke eller mødes på grund af forfølgelser, er SAT-7 en afgørende livline til fællesskabet om det kristne budskab. I 2015 har SAT-7 desuden lanceret skoleprogrammet ”Min Skole”, der sender kvalificeret engelsk-, arabisk- og matematikundervisning ind i Mellemøstens flygtningelejre via satellit.

SAT-7’s budget er på godt 90 mio. kroner om året, der dækkes af kirker og organisationer i hele verden.
Mission Afrika begyndte partnerskabet med SAT-7 i 1998 og er dermed en af satellit-tv-stationens første partnere.

Støt SAT-7 gennem Mission Afrika og vær med til at sprede håb via satellit i Mellemøsten og Nordafrika.

MissionAfrika_logoMission Afrika
Lyseng Allé 15A • 8270 Højbjerg