Hjem Projekter Projekt: Promissio Fundament for fremtiden
Fundament for fremtiden

Projekt: PRO-1

De sidste 30 år har været meget turbulente for Liberia, som har lidt under borgerkrig og ebolaepidemi. Den turbulente tid har også sat sine spor i kirken. Mange har mistet fodfæstet i den lutherske lære og ved ikke, hvad deres tro bygger på. På kirkens teologiske uddannelsescenter i Totota uddannes evangelister og diakoner, som uddannes på et sikkert, teologisk fundament. Missionær cand.theol. Thomas Kofoed Nedergaard underviser i Totota i luthersk teologi og hjælper til med at skabe fundament for kirkens medarbejdere.

I kan være med
Støt uddannelsen at evangelister, præster og diakoner i Liberia, som kan være med til at skabe sikkert fundament under fødderne på de kristne. 85 procent af jeres støtte går til uddannelsescentret i Totota. De sidste 15 procent går til Promissios koordinering af projektet.

Promissio tilbyder:
• Plakater, foldere og billeder om projektet.
• Nyhedsmails fra arbejdet.
• Besøg af foredragsholder eller prædikant.

Kontakt Promissio på info@promissio.dk eller 7356 1260.

promissio_logoPromissio
Katrinebjergvej 75 • 8200 Aarhus N